Pedicure Moniek

pagebanner-voeten

Persoonlijke aandacht

moniek2

Bij Pedicure Moniek Breda draait alles om persoonlijke aandacht. Daarom stel ik me dan ook graag even aan u voor. Mijn naam is Moniek van Rijen, woonachtig te Breda. Na mijn loopbaan als verpleegkundige en fulltime moeder te zijn geweest was het in 2011 voor mij de hoogste tijd voor een nieuwe uitdaging. Omdat het vak als pedicure mij altijd al aan heeft getrokken, hoefde ik niet lang na te denken over wat ik wilde gaan doen en ben meteen begonnen met een opleiding tot pedicure.

Na het behalen van de nodige diploma’s en certificaten ben ik in 2012 gestart als zelfstandig gediplomeerd basis-pedicure. Omdat ik het erg belangrijk vind dat goede voetzorg voor iedereen toegankelijk moet zijn heb ik gekozen om mijn werk uitsluitend ambulant uit te oefenen. Ik kom dus bij mijn cliënten thuis om hun voeten te verzorgen. Hierdoor hoeven zij geen vervoer te regelen en kan ik ook de mensen die minder mobiel zijn of niet meer zelfstandig kunnen reizen behandelen.

Op deze manier is mijn klantenkring erg breed geworden en kunnen mijn diensten dus ook ingezet worden in verpleeg- en verzorgingshuizen, opvangcentra, revalidatieklinieken, etc. (na overleg met de verantwoordelijke staf)